8 Mayıs 2013 Çarşamba

SSK Sigorta Sorgulama


Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından vatandaşların başta sorgulama ve hesaplama gibi işlemlerini çok daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilmesi amacı ile sunmuş olduğu E-SGM sistemi üzerinden sizlerde SSK sigorta sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ülkemizde internet üzerinde yer alan ve aktif olarak hizmet vermekte olan devlet kurumlarının başında gelmekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu vatandaşların şifresiz olarak sorgulama gibi işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmesi amacı ile bu hizmeti vatandaşlara sunmaktadır.

Sorgulama işlemini internet üzerinden kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmek için sizde alt kısımda vermiş olduğumuz bağlantı vasıtası ile gerçekleştirebilirsiniz. Açılan sayfa içerisinde sizden istenmekte olan kimlik numarası, cilt no, doğum tarihi ve nüfusa kayıtlı olunan il gibi kişisel bilgileriniz doğru olarak girmeniz gerekmektedir.

Bu işlemin ardından alt kısımda yer alan güvenlik kodunu boş kutuya yazara sorgula sekmesine basılması gerekmektedir. Bu sayede şifresiz olarak sadece birkaç dakika içerisinde bu konudaki sorgulama işlemini internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu da sizin zamandan büyük oranlarda kar elde etmenize olanak sağlarken aynı zamanda da Sosyal Güvenli Kurumunun iş yükünü büyük oranlarda da azaltmaktadır.

SSK Sigorta Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder