27 Mayıs 2013 Pazartesi

İşe Giriş Tarihi Sorgulama


Vatandaşların emeklilik dönemlerini ve emekli olma yaşlarını en doğru şekilde hesaplayabilmesi için mutlak suret ile işe giriş tarihi en doğru şekilde bilinmesi gerekmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu internet üzerinde yer almakta olan hizmet ve uygulamalarına her geçen gün bir yenisini ilave etmeye devam ederken vatandaşların artık internet üzerinden işe giriş tarihi sorgulama işlemini gerçekleştirebilmeleri için bir uygulamayı hizmete sunmuştur.

Vatandaşların Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hizmete sunulmuş olan uygulamaya kolay bir şekilde ulaşabilmek için yazının sonunda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklanması gerekmektedir. Açılan sayfa içerisinde vatandaşlara kimlik numarası, doğum tarihi, cilt no ve nüfusa kayıtlı olunan il gibi başka kimsenin bilemeyeceği özel bilgiler sorulmaktadır. Bu bilgiler doğru bir şekilde girildikten sonra alt kısımda yer almakta olan güvenlik kodunun yerine doğru bir şekilde girilerek sorgula sekmesine basılması gerekmektedir.

Bu sayede sorgulama işlemini oldukça hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirerek eski dönemlerdeki gibi uzun saatler süren sıra bekleme derdin kurtulabilirsiniz.

 İşe Giriş Tarihi Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder