1 Mayıs 2013 Çarşamba

E-Devlet SSK Hizmet Dökümü


Günümüzde internet üzerinden SSK ile ilgili işlemleri yapmak çok daha kolay hale gelmiştir. Özellikle 2008 senesinden bu yanan hizmet vermekte olan E-Devlet sistemi içerisinde diğer tüm bakanlıklar ve müdürlükler gibi yer almakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetleri sayesinde vatandaşların bireysel sigortaları hakkında en güncel bilgiye sıra derdi olmadan oturdukları yerden kolay ve hızlı bir şekilde erişim sağlayabilmektedir.

Ancak E-Devlet üzerinden E-Devlet SSK Hizmet Dökümü alabilmek için öncellikli olarak bir kereye mahsus olmak üzere PTT şubesinden 2 TL karşılığında kimlik gösterilerek şifre alınması gerekmektedir. Şifreyi aldıktan sonra alt kısımda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklayarak E-Devlet giriş sayfasına ulaşacaksınız.

Bu noktada kimlik numarası ve şifreyi girdikten sonra üst kısımda yer almakta olan benim sayfam seçeneğine tıklamalısınız. Açılan sayfada sol taraftaki kutu içerisinde yer alan seçenekler arasından hizmet dökümü seçeneğini seçmelisiniz. Bu şekilde orta kısımda bir kutu açılacaktır. O kutunun köşesinden detaylı bilgiye tıkladığınız takdirde en ince detaya kadar güncel sigorta bilgilerinize çok kolay bir şekilde ulaşabilir ve görüntüleyebilirsiniz.

E-Devlet SSK Hizmet Dökümü İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder