17 Mayıs 2013 Cuma

SGK Maaş Sorgulama


Vatandaşların daha kaliteli bir hizmet alabilmesi için mutlak suret ile günümüz teknolojisine devlet kurumlarının entegre olması gerekmektedir. Vatandaşlar artık internet üzerinde yer almakta olan sorgulama hizmetlerinden ve uygulamalarından yararlanması gerekmektedir.

Günümüzde artık vatandaşlar için zamanın önemi nedeni ile ve kurumların işleyişlerini kolaylaştırmak amacı ile devletin günümüz teknolojisini en iyi şekilde kullanması gerekmektedir. Bu noktada vatandaşlar internet üzerinde yer almakta olan SGK maaş sorgulama işlemi ile artık sorgulama işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.

Vatandaşların daha hızlı ve daha kolay bir şekilde internet üzerinden maaş sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için E-SGM sistemi Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde hizmet vermektedir. Alt kısımda vermiş olduğumuz bağlantı ile sizde maaş sorgulama işlemini herhangi bir şifre sorgulaması olmadan rahatlıkla ve kolay bir şekilde sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bağlantıda açılan sayfa içerisinde sizden doğum tarihi, cilt no, kimlik numarası ve nüfusa kayıtlı olunan il gibi şahsi kimsenin bilemeyeceği bilgiler istenmektedir. Bu bilgileri ve güvenlik kodunu doğru bir şekilde girerek sorgulama işlemini sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder