3 Mayıs 2013 Cuma

E-Devlet SGK Hizmet Dökümü


Vatandaşların sosyal hak ve güvencelerden yararlanabilmesi için hayatları boyunca çalışmakta oldukları ve kendilerine ayıracakları zamanların çok kısıtlı olması sebebi ile resmi kurumlara giderek işlemlerini gerçekleştirememektedir. Çünkü oldukça uzun vakitler alan kurumlardaki işlemler büyük vakit kayıplarına neden olmaktadır.

Bu neden ile devlet tarafından 2008 senesinden beri hizmet internet üzerinden hizmet vermekte olan E-Devlet sistemi vatandaşların ülkemizin özellike en yoğun olarak işlem gerçekleştirilmekte olan kurumu olan Sosyal Güvenlik Kurumu ile olan işlemlerini oturdukları yerden hızlı ve kolay bir şekilde sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebilmelerine olanak sağlamaktadır.

Bu noktada vatandaşlar PTT şubelerinden 2TL karşılığında alacakları şifre ile alt kısımda verdiğimiz bağlantıya tıklayarak E-Devlet SGK Hizmet Dökümü alabilmektedir. Bunun için alt kısımda yer alan bağlantıdan girdiğiniz E-Devlet sistemine kimlik numarası ve aldığınız şifreyi girmeniz gerekmektedir. Girişten sonra açılan sayfa içerisinde yer alan hizmetler kısmından Sosyal Güvenlik Kurumu’nu bulmanız gerekmektedir.

Burada Hizmet Dökümü yazan linke tıklayarak döküm alma işlemini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

E-Devlet SGK Hizmet Dökümü İçin Lütfen Tıklayınız




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder