19 Mayıs 2013 Pazar

Sigorta Sorgulama


Ülkemizde nüfusun büyük bir çoğunluğu Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sunmakta olduğu sigorta türlerinden bir tanesine bağlı olarak çalışmaktadır. Vatandaşlar daha iyi bir emeklilik elde edebilmek ve çeşitli sosyal haklardan yararlanabilmek amacı ile sigortalı olarak çalışmaktadır.

Günümüz dünyasında büyük bir hız ile gelişmekte olan teknoloji sayesinde vatandaşlar artık pek çok alanda olduğu gibi Sosyal Güvenlik Kurumu sorgulama ve hesaplama işlemleri esnasında da sunulan pek çok olanaktan yararlanmaktadır.

Bu noktada SGK hizmet sorgulama diğer adı ile sigorta sorgulama işlemini internet üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından vatandaşların hizmetine sunmuş olduğu E-SGM sistemi üzerinden gerçekleştirebilmektedir. Bunun için alt tarafta vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz. Vatandaşların sigortaları hakkında en güncel şekilde ve en detaylı şekilde bilgi edinebilmesine olanak sağlamakta olan internet üzerindeki bu sistem sayesinde bu alandaki sorgulama işlemleri oldukça basit bir şekilde sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilmektedir.

Eğer sizlerde sorgulama işlemi oturduğunuz yerden istediğiniz zaman istediğiniz yerden kolay bir şekilde yapmakta istiyorsanız alt tarafta vermiş olduğumuz linke tıklayarak sorgulama işlemini internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede bu sorgulama işlemi için kuruma kadar giderek uzun kuyruklarda sıra gelmesini bekleme mecburiyetinden kurtulabilmektesiniz.

Sigorta Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder