23 Mayıs 2013 Perşembe

SGK İşe Giriş


Sosyal Güvenlik Kurumu’na çatısında yer almakta olan sistemlerden herhangi bir tanesine bağlı olunan ilk iş ve diğer işten ayrılma ve bir başka işe giriş gibi giriş çıkışların en net bir şekilde güncel olarak çalışan vatandaşlar tarafından görülebilmesi amacı ile hizmet vermektedir.

Vatandaşlar internet üzerinde yer almakta olan uygulama sayesinde vatandaşlar artık hiçbir bir resmi daire giderek saatler süren uzun vakitler sıra bekleme mecburiyetinden kurtulmaktadır.

Günümüzde artık insanlar evlerinden, işyerlerinden ya da sokakta gibi diledikleri ortam içerisinden internete erişim sağlayarak bu uygulamayı çok daha kolay ve hızlı bir şekilde kullanabilmektedir. SGK işe giriş çalışanlar için önem arz eden bir husustur. Çalışan kişinin bu süreç içerisinden işten ayrılması ya da sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi amacı ile farklı sürelerin geçmesi gerekmektedir.

Aksi takdirde çalışan vatandaşlar bu konu nedeni ile çeşitli mağduriyetler yaşayabilmektedir. Bunun önüne geçmek için ise bu tarihler hakkında en güncel şekilde bilgi sahibi olunması gerekmektedir. Bunu da ancak altta verdiğimiz bağlantı sayesinde internet üzerinden kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.



SGK İşe Giriş İçin Lütfen Tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder