28 Nisan 2013 Pazar

SSK Sorgulama



Günümüz dünyasında artık vatandaşlar Sosyal Sigorta Kurumu ile ilgili olarak iş ve işlemlerin artık pek çoğunu artık internet üzerinden online olarak internet üzerinden rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.

Kurum içerisinde teknolojinin iyi bir şekilde entegre edilmesi sayesinde insanlar SGK ile ilgili olan ihtiyaçlarını çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. İnternet üzerinde yer alan SSK sorgulama ve diğer sigorta işlemleri internet üzerinden rahatlıkla yapılabilmektedir. İnternet üzerinden sorgulama işlemi yapmak için ilk olarak internet üzerinden SSK resmi web sitesine giriş yapılması gerekmektedir.

Bu noktada ana sayfada yer alan E-SGM uygulamasına giriş yapılmalıdır. Bu işlemin ardından açılan sayfada kimlik numaranızı, doğum tarihinizi, cilt numaranızı ve nüfusa kayıtlı olduğunuz ili doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir. En son olarak sorgula butonuna tıklanması gerekmektedir.

Açılan sayfa içerisinde 4A Hizme Dökümü linkine tıklanması gerekmektedir. Bu işlemin ardından açılan sayfada SGK bilgileriniz hakkında merak ettiğiniz her bilgi güncel olarak bu sayfa içerisinde yer almaktadır.

SSK Sorgulama İçin Lütfen Tıklayın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder