24 Nisan 2013 Çarşamba

SGK Hizmet Dökümü


SGK tarafından çalışan vatandaşlara bir takım hakların tanınmakta olduğu sistem içerisinde yer almakta olan çalışan vatandaşların, ödenmekte olan SGK primleri, biriken toplam gün sayısı, sigortasının hangi rakam ile hesaplanarak ödenmekte olduğu, ne kadar ödenmiş olduğu gibi bilgilerin SGK ve devlet tarafından internet platformu üzerinden paylaşılmakta olduğu devlet tarafından aktif olarak hizmet vermekte olan uygulamalar bulunmaktadır.

SGK Hizmet Dökümü almak isteyen vatandaşlar artık internet üzerinden bu hizmetin uygulaması olan E-Devlet ile şifreli olarak veya E-SGM uygulaması ile şifresiz olarak alabilme olanağına sahiptir. Şifresiz olarak hesap dökümü alabilmek için ilk olarak SGK resmi web sayfasının ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Resmi sayfada yer alan E-SGM uygulamasına girilmesi gerekmektedir. Açılan sayfa içerisinde kişinin kimliğinde yer almakta olan doğum tarihi, nüfusa kayıtlı olunan il ve cilt no girilerek sorgulanabilmektedir.

E-devlet ile ise PTT’den alınan şifre ve kimlik numarası ile girilerek kurumlar sayfasından SGK’ ya giriş yapılması gerekmektedir. Bu sayede ekstra başka bir bilgi girmeden en güncel hizmet dökümü alınabilmektedir.

E-Devlet İle SGK Hizmet Dökümü Almak İçin Lütfen Tıklayın

E-SGM İle Şifresiz SGK Hizmet Dökümü Almak İçin Lütfen Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder