28 Ağustos 2013 Çarşamba

4C Emekli Maaşı Hesaplama

Emekli maaşını hesaplama işleminizi sadece birkaç dakika içerisinde yapabilme olanağınız bulunmaktadır. İnternet üzerinde yer almakta olan bu Sosyal Güvenlik Kurumu uygulamaları ile bu işleminizi gün içerisinde dilediğiniz saatte dilediğiniz noktadan yapabilme olanağınız bulunmaktadır. 4C emekli maaşı hesaplama işleminiz için yazımızın sonunda yer almakta olan bağlantıya tıklayarak işleminizi yapmaya başlayabilirsiniz.

4C emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır

Eğer kamu personeli olarak görev yapmakta iseniz alt kısımda vermiş olduğumuz 4C emekli maaşı hesaplama bağlantısına tıklamanız gerekmektedir. Bağlantıya tıkladığınızda açılan sayfa içerisinde sırası ile derece, kademe, ek gösterge, makam, temsil ve görev tazminat göstergesi, hizmet yıl ve ayı, kıdem ve ikramiye yılı, aylık tarihi, pay ve payda ve kademe tazminat ek gösterge bilgileri istenmektedir.

Bu bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girdikten sonra hesapla sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Böylece emekli maaşı hesaplama işlemini 4C’ye uygun olarak yapabilirsiniz. Bu sayede 4C sigorta koluna bağlı olan vatandaşlarımız emekli maaşları ile ilgili olarak hesaplama işlemlerini sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilme olanağına sahip olabilmektedir.

4C Emekli Maaşı Hesaplama İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder