1 Ağustos 2013 Perşembe

E-Devlet SRC Sorgulama


E-Devlet sistemi devletin daha kaliteli ve daha modern bir hizmeti vatandaşlara sunmak amacı ile internet üzerinde 2008 senesinde faaliyete sokmuş olduğu bir online sistemdir. Bu sayede vatandaşlar sadece birkaç dakika içerisinde tüm devlet kurumları ile ilgili işlemlerini sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilme olanağına sahip olabilmektedir.

Bu noktada SRC sorgulama işleminizi E-Devlet sistemi üzerinden sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilme olanağınız bulunmaktadır. E-Devlet SRC sorgulama işlemlerinizi yapabilmeniz için ilk olarak yazının devamında verdiğimiz bağlantıya tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfa içerisinde E-Devlet SRC sorgulama işlemi için E-Devlet sistemine giriş yapmanız gerekmektedir.

E-Devlet mesleki yeterlilik belgesi sorgulama

E-Devlet sistemine giriş yapmak için E-Devlet şifresine ihtiyacınız bulunmaktadır. Eğer E-Devlet şifreniz yok ise herhangi bir PTT şubesinden şifre temin edebilirsiniz. Bağlantıya tıkladığınızda açılan sayfa içerisinde kimliğimi şimdi doğrula sekmesine tıklayıp daha sonra açılan sayfa içerisinde E-Devlet şifresi ile giriş seçeneğine basmanı gerekmektedir.

Giriş sayfasında da kimlik numaranız ve E-Devlet şifreniz ile sisteme giriş yapmalısınız. Bu sayede sistem sizi direkt olarak E-Devlet SRC sorgulama uygulamasına yönlendirecektir. Bu şekilde SRC sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

E-Devlet SRC Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder