23 Haziran 2013 Pazar

BAĞ-KUR Emekli Aylığı

Günümüzde internet üzerinden Bağ-Kur emekli aylığı hesaplama işleminizi gerçekleştirebilmeniz için yazının sonunda vermiş olduğumuz Bağ-Kur maaş hesaplama bağlantısına tıklamanız gerekmektedir.  Bağ-Kur emekli aylığı hesaplama işleminiz için bağlantıya tıkladığınızda yönlendiğiniz sayfa içerisinde sizden kimlik numaranız, sicil numaranız, babanızın adı, nüfusa kayıtlı olduğunuz il ve ilçe ve doğum tarihi bilgilerinizi girerek sorgula sekmesine tıklayarak Bağ-Kur emekli aylığı hesaplamanızı yapabilirsiniz.

Bağ-Kur emekli aylığı bilgisi

Bağ-Kur emekli aylığı bilgisini internet üzerinden alabilmek için yazının sonunda yer almakta olan Bağ-Kur maaş bilgisi bağlantı linkine tıklamanız gerekmektedir. Bu sayede açılan sayfa içerisinde sizden T.C. kimlik numaranız, doğum tarihiniz, nüfusa kayıtlı olduğunuz il ve nüfusunuzda yer almakta olan cilt numaranızı girmeniz ve en altta yer alan güvenlik kodunu da yerine yazarak sorgula sekmesine tıklamanız gerekmektedir.

Açılan sayfa içerisinde emekli aylık bilgisi seçeneğine tıkladığınızda açılan alt kategoriler içerisinden emekli aylığı bilgisi 4B seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Bu sayede Bağ-Kur emekli aylığı bilgisi alma sayfasına yönlendirileceksiniz. Açılan bu sayfa da ise son olarak uyruk ve güvenlik kodu bilgilerini girerek sorgula sekmesine basarak Bağ-Kur emekli aylığı bilgisini alabilirsiniz.

Bağ-Kur Emekli Aylığı Hesaplama İçin Lütfen Tıklayınız.

Bağ-Kur Emekli Aylığı Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder