25 Ağustos 2013 Pazar

SGK Aktivasyon Sorgulama

İnternet üzerinden oldukça kolay bir şekilde aktivasyon sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilme olanağınız bulunmaktadır. Bu sayede gün içerisinde dilediğiniz zaman aktivasyon sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

SGK aktivasyon sorgulama işleminizi yazının sonunda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklayarak kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Eski dönemde internet üzerinde yer almakta olan SGK ile ilgili aktivasyon sorgulama sistemleri birbirinden farklı olarak hizmet vermekteydi ve her il için geçerli olmamaktaydı. Ancak bu yeni sistem sayesinde SGK aktivasyon sorgulama işlemi her il için tek bir noktadan yapılabilmektedir.

SGK aktivasyon sorgulama nasıl yapılır

SGK aktivasyon sorgulama işleminizi internet üzerinden gerçekleştirebilmeniz için ilk olarak yazının sonunda yer almakta olan bağlantı linkine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra açılan sayfa içerisinde sizden SGK aktivasyon sorgulama işleminiz için uyruğunuz ve güvenlik kodu istenmektedir.

Bu bilgileri girdikten sonra T.C. kimlik numarası, nüfus il, cilt numarası ve doğum yılını girdikten sonra güvenlik kodunu girmeniz ve sorgula sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfa içerisinde tescil kaydı tespiti sekmesine tıklayarak aktivasyon sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

SGK Aktivasyon Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder