16 Ağustos 2013 Cuma

E-Devlet Maaş Bordrosu

E-Devlet sistemi sayesinde artık sigortanız ile ilgili olan ve işiniz ile ilgili olan pek çok işlemi oturduğunuz yerden sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilme olanağınız bulunmaktadır. İnternet üzerinden E-Devlet maaş bordrosu işleminizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilmeniz amacı ile yazının sonunda E-Devlet bağlantısı verdik. Vermiş olduğumuz bu bağlantıya tıklayarak direkt olarak E-Devlet maaş bordrosu alma sayfasına yönlendirilebilirsiniz.

E-Devlet maaş bordrosu alma

E-Devlet maaş bordrosu alma işleminiz için yazının sonunda yazmakta olan bağlantıya tıklamanız için öncelikli olarak E-Devlet şifrenizin olması gerekmektedir. Eğer E-Devlet şifreniz bulunmuyor ise herhangi bir PTT şubesine giderek E-Devlet şifresi alma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

E-Devlet maaş bordrosu işleminizi tamamlayabilmek için kimliğimi şimdi doğrula sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfa içerisinde ilk olarak E-Devlet şifresi ile giriş sekmesine tıklamanız daha sonra ise kimlik numaranız ve E-Devlet şifrenizi girerek giriş sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Bu sayede sistem sizi direkt olarak E-Devlet maaş bordrosu alma sayfasına yönlendirecektir. Bu noktada herhangi hiçbir şey yapmadan maaş bordronuzu alabilirsiniz.

E-Devlet Maaş Bordrosu İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder