27 Temmuz 2013 Cumartesi

SGK Provizyon Sorgulama

Günümüzde internet tüm dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de oldukça sık olarak kullanılmaktadır. Günümüzde internet üzerinde yer almakta olan birbirinden farklı ve geniş olanaklar insanların günlük yaşamları içerisinde gerçekleştirmekte oldukları işlemleri için oldukça büyük olanaklar kazanmaktadır. Bu sayede insanlar günlük olarak gerçekleştirmekte oldukları işlemlerini çok daha hızlı, çok daha kolay ve çok daha güvenli bir şekilde gerçekleştirebilme olanağına sahip olabilmektedirler.

İnternet üzerinde yer almakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu uygulama ve sistemleri sayesinde çok daha kolay bir şekilde kurum ile ilgili işlemlerini gerçekleştirebilme olanağına sahip olabilmektedirler. Bu noktada insanlar SGK provizyon sorgulama işlemlerini E-SGM uygulaması üzerinden şifresiz olarak gerçekleştirebilme olanağına sahip olabilmektedir.

SGK provizyon sorgulama nasıl yapılır

SGK provizyon sorgulama işleminizi gerçekleştirebilmeniz için yazımızın devamında yer almakta olan E-SGM uygulamasına tıklamanız gerekmektedir. Bu bağlantı ile açılmış olan E-SGM uygulaması üzerinden SGK provizyon sorgulama işleminizi şifresiz olarak gerçekleştirebilmeniz dolayısı ile T.C. kimlik numaranızı, doğum tarihinizi, nüfusa kayıtlı olduğunuz ili ve cilt numaranızı girmeniz gerekmektedir.

Bu bilgileri girdikten hemen sonra güvenlik kodunu da girdikten sonra sorgula sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Bu noktada açılan sayfa içerisinde provizyon sorgulama sekmesine tıkladıktan sonra açılan alt kategoriler içerisinden sağlık provizyon sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra açılan sayfada sorgulama tarihi sekmesine tıklayarak SGK provizyon sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Bu uygulama üzerinden ayrıca sigorta sorgulama işleminizi de sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

SGK Provizyon Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder