1 Şubat 2014 Cumartesi

E-Vergi Levhası


 

İnternet her geçen gün günlük yaşantımız içerisinde çok daha sık olarak yer almaya başladı ve internete olan bağımlılığımız her geçen gün artış göstermektedir. Bu noktada da özellikle internetin günlük yaşamda insanlara büyük kolaylıklar sağlaması nedeni ile devlet kurumlarımızda interneti aktif hizmet politikalarını en iyi şekilde entegre etmektedir.

E-Vergi Levhası Nasıl Alınır

E-vergi levhası sorgulama işlemleriniz için artık Vergi Dairesi internet üzerinden sorgulama sistemini hizmete sunmuştur. Sizde online vergi levhası sorgulama işleminizi internet üzerinden gerçekleştirmek istiyorsanız Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet üzerinde yer almakta olan İnternet Vergi Dairesi sayfasını açmanız gerekmektedir.

İnternet Vergi Dairesi online hizmet sayfasında yer alan E-vergi levhası sorgulaması için istenilen bilgileri girmeniz gerekmektedir. E-vergi levhası sorgulaması için sizden kimlik numarası, isim ve soy isim, cilt no, il, vergi kimlik numarası ya da kimlik numarasından birini, bağlı olunan il vergi dairesi ve vergi dairesi adı istenmektedir. Bu bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra sorgula sekmesine e-vergi levhası sorgulama işlemini sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder