5 Şubat 2014 Çarşamba

SGK Provizyon Sorgulama

 



SGK provizyon sorgulama işleminizi e-sgm uygulaması üzerinden kolay bir şekilde şifresiz olarak T.C. kimlik numaranız ile yapabilirsiniz. Bu online hizmet uygulaması üzerinden provizyon sorgulama işleminizi yapabilmeniz için Sosyal Güvenlik Kurumu’nun resmi internet sitesi üzerinde yer online hizmetler kısmına gidilerek e-sgm uygulamasını açılması gerekmektedir.

SGK provizyon nasıl sorgulanır

SGK provizyon sorgulama işlemi için Sosyal Güvenlik Kurumu’nun resmi internet sitesi üzerinde yer online hizmetler kısmında e-sgm uygulamasını açmak gerekmektedir. Bu noktada açılan sorgulama sayfası içerisinde nüfusa kayıtlı olunan il, doğum tarihi, T.C. kimlik numarası ve nüfusta yer alan cilt numarası bilgileri istenmektedir. Bu bilgileri doğru ve tam olarak girdikten sonra altta yer alan güvenlik kodunu da girerek sorgula sekmesine tıklamanız gerekmektedir.

Açılan sayfa içerisinde SGK provizyon sorgulama işleminiz için sağ kısımda yer alan liste içerisinden ilk olarak provizyon sorgulama seçeneğine daha sonra ise sağlık provizyon seçeneğine tıklamanız gereklidir. Bu sayede provizyon sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede bu provizyon sorgulama işleminizi sadece birkaç dakika içerisinde tamamlayabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder