7 Ekim 2013 Pazartesi

SGK Prim Sorgulama

İnternet üzerinde yer almakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu uygulamaları ile artık sigortanız ile ilgili işlemlerinizi evinizden sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilme olanağınız bulunmaktadır. Bu noktada tek yapmanız gereken internet üzerinde yer almakta olan ve işleminizi gerçekleştirmek istediğini ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu uygulamasına erişim sağlamaktır.

SGK Prim Sorgulama Nasıl Yapılır

İnternet üzerinden kolay bir şekilde SGK prim sorgulama işlemini gerçekleştirebilmeniz için yazının sonunda size E-SGM uygulaması için bağlantı verdik. Bu bağlantıya tıkladığınızda açılan sayfa içerisinden şifresiz olarak sorgulama işlemi yapılabilmesinden dolayı kimlik numaranız, doğum tarihiniz, cilt no ve nüfusa kayıtlı olduğunuz il gibi şahsi bilgileri istenmektedir.

Bu bilgileri doğru bir şekilde girdikten hemen sonra sayfanın alt kısmında yer almakta olan güvenlik kodu resminde gördüğünüz kodu doğru bir şekilde boş alana yazmanı gerekmektedir.

Bu işlemin ardından açılan sayfa içerisinde SGK prim sorgulama işlemini gerçekleştirebilmeniz için sayfanın sağ kısmında yer almakta olan sütun içerisindeki seçeneklerden hizmet bilgisi sekmesine tıklanması gerekmektedir. Daha sonra altında açılan seçenekler arasından 4A hizmet bilgisi seçeneğini seçmeniz gereklidir. Bu sayede SGK prim sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

  SGK Prim Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder