11 Ekim 2013 Cuma

SGK Borç Sorgulama

İnternet üzerinden sadece birkaç dakika içerisinde SGK borç sorgulama işleminizi gerçekleştirebilme olanağına, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sizlerin hizmetine internet üzerinden aktif olarak sunulmuş olan uygulama ve sistemler ile sahip olabilirsiniz.

İnternetten SGK Borç Sorgulama Nasıl Yapılır

İnternet üzerinde yer almakta olan bu Sosyal Güvenlik Kurumu uygulamaları ve sistemleri üzerinden kurum ve sigortanız ile ilgili olan pek çok işleminizi sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebilme olanağınız bulunmaktadır. Bu sayede de kurum binasına giderek oldukça uzun vakitler harcamak ve gereksiz yorgunluk ve sıra bekleme çilesine katlanmak zorunda kalmazsınız.

İnternet üzerinden SGK borç sorgulama işleminizi gerçekleştirebilmeniz için tek yapmanız gereken yazının sonunda size vermiş olduğumuz bağlantıya tıklamanız ve sizden istenmekte olan bilgileri girmenizdir. Açılan sayfa içerisinde sizden T.C. kimlik numaranız veya SSK sicil numaranız veya Vergi kimlik numaranız istenmektedir.

Bu bilgilerden herhangi birini girdikten sonra SGK borçlanma seçeneğini sorgu tipi kısmında seçmeli ve güvenlik kodunu girerek sorgula sekmesine tıklamanız yeterli olacaktır. Bu noktada SGK borç sorgulama işleminizin neticesinde borcunuz çıkar ise online olarak ödeme olanağınız da bulunmaktadır.

SGK Borç Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder