9 Ekim 2013 Çarşamba

SGK Randevu Alma

İnternet her geçen gün çok daha etkin bir rol üstlenmekte ve insanların günlük yaşamları içerisinde gerçekleştirmekte oldukları her alanda çok daha aktif olarak yer almaya başlamaktadır. Bu noktada artık internet üzerinden kolay bir şekilde randevu alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. SGK randevu alma işleminiz için alt kısımda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklayarak kolay ve hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

SGK Randevu Nasıl Alınır

Açılan sayfa içerisinde SGK randevu alma işleminizi gerçekleştirebilmeniz için ilk olarak açılan sayfa içerisinde kayıt olmanız gerekmektedir. SGK randevu alma işlemi için kayıt esnasında sizden kimlik numaranız, anne ve baba adı, cep ve sabit telefonu numarası, e-posta adresi ve doğum tarihi ile doğum yerinizi doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir. Bu bilgileri girdikten sonra kaydet sekmesine basmanız gerekmektedir.

Daha sonra SGK randevu alma işleminizi gerçekleştirebilmeniz için sisteme belirlediğiniz şifre ve kimlik numaranız ile giriş yapmanız gerekmektedir.  İşlemi gerçekleştirdikten sonra randevu alma işlemi için dilediğiniz vakte ve dilediğiniz tarihe ve dilediğiniz bölüme kolay bir şekilde randevu alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder