12 Aralık 2013 Perşembe

SGK Kredi Kartı İle Borç Ödeme

Sosyal Güvenlik Kurumuna var olan borçlarınızı internet üzerinden sorgulayabilir ve ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İnternet üzerinde yer almakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu ve Ziraat Bankası ortak uygulaması sayesinde Sosyal Güvenlik Kurumu borçlarınız SGK kredi kartı ile borç ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Sürekli olarak teknolojiyi vatandaşlara sunmakta olduğu hizmetleri esnasında kullanmakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu’na ait olan online hizmet uygulamaları, vatandaşların kurum ile ilgili olan pek çok işleminde büyük kolaylıklar sunmaktadır.

SGK kredi kartı ile borç ödeme nasıl yapılır

SGK kredi kartı ile borç ödeme işleminizi gerçekleştirebilmeniz amacı ile sayfanın alt kısmında uygulamaya yönlendirilmekte olan bir bağlantı verdik. Bu bağlantıya tıkladığınızda açılan saya içerisine yer almakta olan T.C. kimlik numarası ya da vergi kimlik numarası veya SSK sicil numaranızdan birini girdikten sonra sorgu tipi ve kod doğrulama sorgula sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra sistem size var ise borçlarınızı listelemektedir. Bu noktada varsa borçlarınızın SGK kredi kartı ile borç ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder