11 Ocak 2014 Cumartesi

SSK İşe Giriş Tarihi Öğrenme

 


İnternet üzerinden SSK işe giriş tarihi öğrenme işlemi için internet üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hizmetinize sunulan E-SGM uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulama üzerinden SSK işe giriş tarihinizi öğrenmek için Sosyal Güvenlik Kurumu’na ait olan resmi internet sayfasını ziyaret etmeniz gerekmektedir.

SSK İşe Giriş Tarihi Nasıl Öğrenilir

SSK işe giriş tarihi öğrenme işlemi için Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesi üzerinde yer almakta olan online hizmetler kısmındaki e-sgm online hizmet uygulamasını açmanız gerekmektedir. Bu e-sgm online hizmet uygulaması sayfası üzerinde sizden güvenlik amacı ile sizden başka kimselerin bilemeyeceği kimlik numarası, kimliğinizin cilt numarası, doğrum tarihiniz ve nüfusa kayıtlı olduğunu il ya da ilçe bilgileri istenmektedir. Bu bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra en altta yer alan boş kutu içerisine resimde gördüğünüz güvenlik kodunu doğru bir şekilde yazarak sorgula sekmesine basmanı gereklidir.

Bu sayede açılan sayfa içerinde SSK işe giriş tarihi öğrenme işleminiz için sol sütunda yer alan hizmet bilgisi sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Bu sayede açılan sayfa içerisinde bağlı bulunduğunuz 4A,4B ya da 4C sistemini seçmelisiniz. Bu işlemi de gerçekleştirdikten sonra en doğru şekilde işe giriş tarihi öğrenme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Açılan bu sayfa içerisinden dilerseniz de kolay bir şekilde hizmet dökümü alma işleminizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder