23 Ocak 2014 Perşembe

SGK Gün Dökümü

Sosyal Güvenlik Kurumu interneti en etkin şekilde kullanmakta olan devlet kurumlarının başında geliyor. Bu sayede de sigortalı vatandaşlar sigortaları ile ilgili işlemlerini oldukça kolay bir şekilde yapabilme olanağına sahip olabilmektedir.

SGK Gün Dökümü Nasıl Alınır

SGK gün dökümü işlemini gerçekleştirebilmeniz için ilk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet adresini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesi üzerinde yer almakta olan online hizmetler sayfasındaki e-sgm online hizmet uygulaması sayfası içerisinden SGK gün dökümü işlemi için sizden kimlik numaranızı, cilt numaranızı, doğum tarihinizi ve nüfusa kayıtlı olduğunuz il gibi sizden başka kimselerin bilemeyeceği kişisel bilgileriniz talep edilmektedir.

Bu bilgilerinizi doğru bir şekilde girdikten sonra en alt kısımda yer almakta olan güvenlik kodunu da yerine doğru bir şekilde girerek SGK gün dökümü alma işleminiz için sorgula sekmesine basmanız gerekmektedir. Bu noktada açılan sayfa içerisinde sağ kısımda yer almakta olan sütun içerisinden hizmet bilgisi sekmesine basmanız gerekmektedir. Daha sonra Sosyal Güvenlik Kurumu gün dökümü işleminizi gerçekleştirebilmeniz için 4A hizmet bilgisi seçeneğini seçerek işlemini tamamlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder