29 Eylül 2013 Pazar

E-Devlet Borç Sorgulama

2008 senesinde devlet tarafından vatandaşlara daha kaliteli, daha hızlı ve daha modern bir şekilde hizmet verebilmek ve günümüz dünyasının hizmet kalitesini yakalayabilmek amacı ile sanal ortam olarak adlandırılmakta olan internet üzerinde aktif olarak hizmete açılmış olan bir devlet sistemidir.

Vatandaşlar günümüzde bu sistem üzerinden tüm devlet kurumları, bakanlıklar ve resmi kurumlar ile ilgili işlemlerini mesai saati beklemeden, istedikleri yerden internete erişim sağlayarak ve sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilmesine olanak sağlamakta olan bir devlet kapısıdır.

E-Devlet borç sorgulama işlemi için yazının sonunda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklamanız gerekmektedir. Bağlantıya tıkladığınız takdirde açılan sayfa içerisinde kimliğimi şimdi doğrula seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

E-Devlet Borç Sorgulama Nasıl Yapılır

Eğer E-Devlet giriş işlemi için E-Devlet şifreniz yok ise ilk olarak herhangi bir PTT şubesinden iki TL karşılığında bir şifre almanız gerekmektedir. E-Devlet şifrenizi aldıktan sonra bağlantıda yer alan kimliğimiz şimdi doğrula daha sonra açılan sayfa içerisinde E-Devlet şifresi ve kimlik numaraları ile giriş yapmanız gerekmektedir.

Daha sonra sistem sizi otomatik olarak sisteme yönlendirmektedir. Bu uygulama ile E-Devlet borç sorgulama işleminizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

E-Devlet Borç Sorgulama İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder