27 Eylül 2013 Cuma

SGK Rapor Parası Sorgulama

İnternet üzerinden artık Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili işlemlerin gerçekleştirilebilmesi çok daha kolay bir hale gelmiştir. Bu noktada internet üzerinde yer almakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu uygulamaları ve sistemleri sizlere büyük bir kolaylık ve avantaj sağlamaktadır.

İnternet üzerinde yer almakta olan bu Sosyal Güvenlik Kurumu uygulamaları ve sistemleri sayesinde sigortanız ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz için sadece internete erişim sağlamanız yeterli olmaktadır. Ayrıca mesai saati bekleme mecburiyetinizde bulunmamaktadır. Bu noktada da internet üzerinden SGK rapor parası sorgulama işleminizi gerçekleştirebilme olanağınız bulunmaktadır.

SGK Rapor Parası Sorgulama Nasıl Yapılır

SGK rapor parası sorgulama işleminizi gerçekleştirebilmeniz için yazımızın sonunda yer almakta olan bağlantıya ilk olarak tıklamanız gereklidir. Daha sonra açılan sayfa içerisinde bu sorgulama işleminizi gerçekleştirebilmeniz için herhangi bir şifreye ihtiyacınız olmadan T.C. kimlik numarası ile sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

T.C. kimlik numarası, doğum tarihi, nüfusa kayıtlı olunan il ve doğum tarihi bilgileri ile sayfadaki güvenlik kodunun girilmesi ve sorgula sekmesine tıklanması gerekmektedir. Açılan sayfada ise SGK rapor parası sorgulama için önce iş göremezlik ödeme daha sonra ise ödeme görme 4A-4B sekmesine tıklanması gereklidir.

SGK Rapor Parası Sorgulama İçi Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder