26 Haziran 2013 Çarşamba

SGK Vizite

İnternet üzerinden SGK vizite giriş işlemlerini çok daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için yazının sonunda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklamanız gerekmektedir. Ülkemizde sigortalı olarak çalışmakta olan vatandaşların Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sigortalı olarak sunulmakta olan haklardan yararlanabilmesi için bu belgeye ihtiyaçları bulunmaktadır.

SGK vizite sayesinde ülkemizde sigortalı olarak çalışmakta olan vatandaşlar yaşadıkları iş kazaları gibi durumlarda iş göremez durumda olmaları halinde sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesine olanak sağlamaktadır.

SGK vizite girişi

SGK vizite giriş işlemi internet üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. İnternet üzerinden SGK vizite giriş işlemini gerçekleştirebilmeniz için yazının sonunda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfa içerisinde SGK vizite giriş işlemi iş verenler tarafından yapılmalıdır.

Açılan sayfa içerisinde sizden kullanıcı kodu ve iş yeri şifresi gibi bilgiler talep edilmektedir. Bu bilgileri girdikten sonra kolay ve hızlı bir şekilde SSK vizite giriş işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

SGK Vizite Giriş İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder