22 Nisan 2014 Salı

SSK SORGULAMA İŞLEMLERİ

En Geniş Veriye Sahip SGK Kılavuzunuz
Sosyal Güvenlik Sistemimizi yönetmekte olan ve günümüzde tek kurum olarak faaliyet gösteren Sosyal Güvenlik Kurumu, 2006 yılında kurularak, daha önce farklı sektörlere hizmet vermekte olan tüm sosyal güvenlik kurumlarını tek merkezde toplamıştır. Aynı dönemde başlatılan E-Devlet platformu çalışmalarıyla hızlı bir birleşme yaşayan SGK, aynı zamanda altyapısal çalışmalarını en hızlı şekilde tamamlayarak, kurum üyelerine kurumsal işlemleri internet üzerinden yapabilecekleri verimli bir çalışma ortaya koymuştur.
E-SGM ve E-Devlet platformu üzerindeki SGK web sitesi üzerinden kurumsal birçok işlem online olarak kurum üyelerine verilebiliyor ve bu işlemlerin kapsamı her geçen gün tamamlanan uyum çalışmalarına bağlı olarak artmaya devam ediyor. SSK gün sorgulama ve benzeri işlemleri yapabilmek, günümüzde artık sadece birkaç dakikayı alıyor. SSK sorgulama işlemi E-SGM ve E-Devlet üzerinden, kurum merkezlerine bile uğramadan çok kısa sürelerde yapılabiliyor.

SGK sorgulama ve benzeri tüm kurumsal işlemlerin online olarak nasıl yapılabildiğini, detaylı olarak konu başlıkları halinde web sitemiz üzerinde bulabilirsiniz. Kurumun online hizmetleriyle ilgili merak ettiğiniz her türlü ayrıntı hakkında bilgi bulabileceğiniz web sitemiz, konuyla ilgili olarak en geniş veriye sahip kılavuzunuz olacak şekilde hazırlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder