31 Mayıs 2014 Cumartesi

SSK EMEKLİLİK TABLOSU

SSK emeklilik tablosu sayesinde SSK'nın tüm emeklilik şartlarına ulaşabilirsiniz Aynı zamanda SSK emeklilik tablosuna kadınlar için ve erkekler için olmak üzere iki farklı şekilde ulaşabilirsiniz. SSK emeklilik tablosu ile ilgili daha detaylı bir bilgi almak için linke tıklayınız.

http://www.sgk.tc/ssk-emeklilik-tablosu/

BAĞ-KUR SİGORTALILIK BELGESİ

BAĞ-KUR sigortalılık belgesi sizin BAĞ-KUR sigortalısı olduğunuzu gösteren bir belgedir. BAĞ-KUR'lu kişilerin kurum ve kuruluşlarda yapacakları işlem sırasında mağdur olmamaları açısından uygulanmaya konmuş bir yapıdır. Bu konu hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.sgk.tc/bag-kur-sigortalilik-belgesi/

GSS-GENEL SAĞLIK SİGORTASI

SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı'na bağlı olmayan kişiler için SGK yeni bir yapı ortaya koymuştur. GSS-Genel Sağlık Sigortası olarak bilinen bu yapı sayesinde hiç kimse mağdur olmadan sağlık hizmetleri ve sosyal güvencelerden yararlanabilirler.

http://www.sgk.tc/gss-genel-saglik-sigortasi/

E-DEVLET BORÇ SORGULAMA

E-Devlet sistemi üzerinden yapacağınız E-Devlet borç sorgulama sayesinde BAĞ-KUR borç bilgilerinize ulaşabilirsiniz. BAĞ-KUR borç sorgulama olarak da bilinen E-Devlet borç sorgulama sistemine E-Devlet şifresiyle giriş yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

http://www.sgk.tc/e-devlet-borc-sorgulama/

SGK MAAŞ SORGULAMA

Her vatandaş bir gün emekli olup güzel bir emeklilik hayatı geçirmenin hayalini kurar. Bunun için de uzun zaman boyunca çalışır. Çalışmasının karşısında emekli maaşı alır ve ne kadar emekli maaşı alacağını öğrenmek ister. SGK maaş sorgulama yaparak ne kadar emekli maaşı alacağını öğrenebilir.

http://www.sgk.tc/sgk-maas-sorgulama/

E-DEVLET ASKERLİK SORGULAMA

Günümüzde gelişmekte olan teknoloji sayesinde birçok işleminizi internet üzerinden basit bir şekilde yapabilirsiniz. Bu işlemlerden biri de bize büyük kolaylıklar sağlayan E-Devlet sistemi sayesinde yapabileceğiniz E-Devlet askerlik sorgulamadır.

http://www.sgk.tc/e-devlet-askerlik-sorgulama/

24 Mayıs 2014 Cumartesi

E-DEVLET MAAŞ SORGULAMA

E-Devlet maaş sorgulama işleminizi E-Devlet şifresiyle yapabilirsiniz. E-Devlet şifresini 2 TL ücret ödedikten sonra alabilirsiniz. E-Devlet şifresini aldıktan sonra bağlı olduğunuz kurum için giriş yaparak E-Devlet maaş sorgulamanızı yapabilirsiniz.

http://www.sgk.tc/e-devlet-maas-sorgulama/

E-DEVLET SRC SORGULAMA

E-Devlet SRC sorgulama işleminizi E-Devlet şifrenizle yapabilirsiniz. E-Devlet şifresine PTT şubelerinden 2 TL ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz. E-Devlet SRC sorgulama ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.sgk.tc/e-devlet-src-sorgulama-2/

SGK KESENEK

İnternet üzerinden yapacağınız birçok işlem mevcuttur. Bu işlemlerden biri de SGK kesenek işlemidir. SGK kesenek işleminizi kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek gerçekleştirebilirsiniz. SGK kesenek hakkında detaylı bilgi almak için linke tıklayınız.

http://www.sgk.tc/sgk-kesenek/

14 Mayıs 2014 Çarşamba

GENEL SAĞLIK SİGORTASI PRİM ÖDEME

Genel Sağlık Sigortası SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı'na bağlı olan vatandaşlarımız için uygulamaya konulmuş bir sistemdir. GSS'ye bağlı olan kişiler belli bir prim öderler. Bu primleri de Genel Sağlık Sigortası prim ödeme sistemi sayesinde ödeyebilirsiniz.

http://www.sgk.tc/genel-saglik-sigortasi-prim-odeme/

SGK RAPOR GİRİŞİ

SGK rapor girişi sayesinde işverenler internet üzerinden kullanıcı kodunu ve işyeri şifresiyle sağlık ödemeleri sistemine giriş yapabilirler. Böylelikle online bir biçimde çalışan kişilerin rapor girişlerini SGK'ya göndermiş olurlar.

http://www.sgk.tc/sgk-rapor-girisi/

12 Mayıs 2014 Pazartesi

SGK EVRAK TAKİBİ

SGK evrak takibi tüm vatandaşlar için yararlı olan bir uygulamadır. Bu uygulama internet üzerinden rahatça yapılabilir. Bu işlem esnasından sizden T.C kimlik numaranız, telefon numaranız gibi bilgiler istenecektir. Bu bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra işleminizi yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

http://www.sgk.tc/sgk-evrak-takibi-2/

10 Mayıs 2014 Cumartesi

BAĞ-KUR BORÇ SORGULAMA

BAĞ-KUR borç sorgulama işlemi gelişen teknoloji sayesinde çok kolay bir hal kazanmıştır. BAĞ-KUR borç sorgulama vatandaşların yapması gereken önemli bir işlemdir. Bu işlemi hem E-Devlet şifresiyle E-Devlet sistemi üzerinden hem de web online tahsilat üzerinden yapmak mümkündür. Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

http://www.sgk.tc/bag-kur-borc-sorgulama-3/

9 Mayıs 2014 Cuma

E-DEVLET IMEI KAYDI

E-Devlet sistemi üzerinden yapacağınız birçok işlemden bir tanesi de E-Devlet IMEI kaydıdır. E-Devlet IMEI kaydı sayesinde yurtdışından alacağınız telefon kaydınızı internet üzerinden yapabilirsiniz. E-Devlet IMEI kaydınızı E-Devlet şifresi ve T.C. kimlik numarası bilgilerinizi girerek yapabilirsiniz.

http://www.sgk.tc/e-devlet-imei-kaydi/

E-DEVLET PLAKA SORGULAMA

E-Devlet sistemiyle yapacağınız hesaplama ve sorgulama işlemleri sayesinde devlet dairelerinde boşa zaman harcamak zorunda kalmayacaksınız. E-Devlet üzerinden yapacağınız sorgulama işlemlerinden biri de E-Devlet plaka sorgulamadır. E-Devlet plaka sorgulama işlemi ile ilgili daha fazla bilgi almak için aşağıda verdiğimiz linke tıklayınız.

http://www.sgk.tc/e-devlet-plaka-sorgulama/

E-DEVLET SABIKA KAYDI

E-Devlet sistemi sayesinde kamu kurum ve kuruluşlarında yapacağınız işlemleri tek bir internet adresi üzerinden yapabilirsiniz. Bu işlemlerden biri de E-Devlet sabıka kaydı işlemidir. E-Devlet sabıka kaydına E-Devlet şifresi ve T.C. kimlik numarasıyla ulaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

6 Mayıs 2014 Salı

GSS BORÇ ÖDEME

GSS borç ödeme işlemi gelişen teknoloji sayesinde çok kolay bir hal kazanmıştır. Bu işlem için öncelikle GSS borç ödeme işlemi gerçekleştirerek ne kadar borcunuzun olduğunu öğrenmeniz gerekecektir. Borcunuzu öğrendikten sonra GSS borç ödeme işlemini online olarak yapabilirsiniz.

http://www.sgk.tc/gss-borc-odeme/

SGK MAAŞ HESAPLAMA

SGK maaş hesaplama işlemi gelişen teknoloji sayesinde çok kolay bir işlem haline gelmiştir. Bu işlem sayesinde kişiler emekli olduklarında ne kadar maaş alacaklarını rahatça öğrenebilirler. 4A, 4B ve 4C olarak yapılan bu işlemler hem E-Devlet şifresiyle hem de şifresiz olarak yapılabilmektedir.

http://www.sgk.tc/sgk-maas-hesaplama/

3 Mayıs 2014 Cumartesi

E-DEVLET İŞLEMLERİ

E-Devlet kişilerin işlemlerini kolay yapabilmeleri için çıkarılmış bir sistemdir. Bu sistem sayesinde kişiler, devlet dairelerinde uzun kuyruklar beklemek zorunda kalmıyorlar. E-Devlet sisteminde işlem yapabilmek en yakın PTT şubesine giderek bir E-Devlet şifresi almanız gerekmektedir.

http://www.sgk.tc/e-devlet-2/